|
|
<TR>لقد غلبه النعاس، على الرغم من أن التلفاز كان مفتوحًا. | او (مرد) خوابش برد، با وجودی که تلویزیون روشن بود. | | لقد ظل ماكثـًا، بالرغم من أن الوقت كان متأخرًا. | او (مرد) بیشتر ماند، با وجودی که دیر شده بود. | |
<TR>لم يأت، على الرغم من أننا كنا متفقين على اللقاء. | او (مرد) نیامد، با وجودی که با هم قرار ملاقات داشتیم. | |
|
|
|
<TR>كان التلفاز مفتوحًا، إلا أن النعاس غلبه. | تلویزیون روشن بود. با وجود این او (مرد) خوابش برد. | | كان الوقت متأخرًا، ومع ذلك ظل ماكثـًا. | دیر وقت بود. با وجود این او (مرد) هنوز ماند. | |
<TR>لم يأت، رغم أننا كنا متفقين على اللقاء. | ما با هم قرار ملاقات داشتیم. با وجود این او (مرد) نیامد. | |
|
|
|
<TR>إنه يقود سيارة، على الرغم من أنه ليس لديه رخصة قيادة. | او (مرد) با وجودی که گواهینامه رانندگی ندارد رانندگی می کند. | | على الرغم من أن الشارع زلق إلا انه يقود بسرعة جدًا. | با وجودی که خیابان لغزنده اند او (مرد) سریع رانندگی می کند. | |
<TR>على الرغم من أنّه ثمل / أو سكران يركب الدراجة. | با وجودی که مست است، او (مرد) با دوچرخه می رود. | |
|
|
|
<TR>ليس لديه رخصة قيادة، ومع ذلك يقود سيارة. | او (مرد) گواهینامه ندارد. با وجود این او (مرد) رانندگی می کند. | | الشارع زلق، ومع ذلك يقود بسرعة كبيرة. | خیابان لغزنده هستند. باوجود این او (مرد) تند می راند. | |
<TR>إنه ثمل ومع ذلك يركب الدراجة. | او (مرد) مست است. با وجود این او (مرد) با دوچرخه می رود. | |
|
|
|
<TR>على الرغم من أنها درست لا تجد عملاً. | او (مؤنث) کار پیدا نمی کند، با وجودی که تحصیل کرده است. | | لا تذهب إلى الطبيب على الرغم من أنّ بها ألام. | او (زن)به دکتر نمی رود، با وجودی که درد دارد. | |
<TR>إنها تشتري سيارة، على الرغم من أنها لا تملك المال. | او (زن) یک خودرو می خرد، با وجودی که او (زن) بی پول است. | |
|
|
|
<TR>رغم أنها أنهت دراستها، إلا أنها لم تجد وظيفة. | او تحصیل کرده است. با وجود این او (زن) کار پیدا نمی کند. | | إنها تشعر بالألم، إلا أنها لم تذهب للطبيب. | او (زن) درد دارد. با وجود این او (زن) به دکتر مراجعه نمی کند. | |
ليس لديها أموالاً، ومع ذلك تشتري سيارة. | او (زن) پول ندارد. با وجود این او (زن) یک خودرو می خرد. |