|
|
<TR>منذ متى وهي متوقفة عن العمل؟ | او (زن) از چه موقع دیگه کار نمی کند؟ | | | | |
<TR>نعم، لم تعد تعمل منذ أن تزوجت. | بله، او از وقتی که ازدواج کرده است دیگه کار نمی کند. | |
|
|
|
<TR>لم تعد تعمل منذ أن تزوجت. | او (مؤنث) از زمانی که ازدواج کرده است دیگر کار نمی کند. | | إنهما سعيدان منذ أن تعارفا. | از زمانی که آنها با هم آشنا شدند خوشبخت هستند. | |
<TR>نادرًا ما يخرجان منذ أن أنجبا. | از وقتی بچه دار شده اند بندرت بیرون می روند. | |
|
|
|
<TR> | او (مونث) چه موقع تلفن می کند؟ | | | | |
<TR>نعم، أثناء قيادة السيارة. | بله، هنگامی که او (زن) رانندگی می کند. | |
|
|
|
<TR>إنها تتحدث في الهاتف أثناء قيادة السيارة. | او (زن) هنگام رانندگی تلفن می زند. | | إنها تشاهد التلفاز أثناء كي الملابس. | او همزمان با اتو کردن تلویزیون تماشا می کند. | |
<TR>إنها تسمع الموسيقى أثناء أداء واجباتها. | او (مؤنث) ضمن انجام تکالیف مدرسه موسیقی گوش میدهد. | |
|
|
|
<TR>لا أرى شيئًا، إن لم تكن معي النظارة. | من موقعی که عینک نمی زنم هیچ چیز نمی بینم. | | لا أفهم شيئًا، عندما تكون الموسيقى صاخبة. | من موقعی که موسیقی بلند است هیچ چیز نمی فهمم. | |
<TR>لا أشم شيئًا، عندما أعاني من الزكام. | من موقعی که سرما خورده ام هیچ بویی را احساس نمی کنم. | |
|
|
|
<TR>نأخذ سيارة أجرة، إن أمطرت. | موقعی که باران می بارد ما تاکسی سوار می شویم. | | نقوم بجولة حول العالم، إن ربحنا في اليانصيب. | اگر بلیطمان برنده شد دور دنیا سفر می کنیم. | |
سنبدأ بالأكل، إن لم يأت بعد قليل. | اگر او به زودی نیاید ما غذا را شروع می کنیم. |