|
|
<TR>لا أدري ما إذا كان يحبني. | من نمی دانم آیا او (مذکر) مرا دوست دارد. | | لا أعرف ما إذا كان سيعود. | من نمی دانم آیا او (مذکر) بر می گردد. | |
<TR>لا أدري ما إذا كان سيتصل بي. | من نمی دانم آیا او (مذکر) به من تلفن می کند. | |
|
|
|
<TR>ترى ما إذا كان يحبنى حقـًا؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً دوستم دارد؟ | | ترى ما إذا كان سيعود حقـًا؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً بر میگردد؟ | |
<TR> | آیا او (مذکر) احتمالاً به من تلفن می کند؟ | |
|
|
|
<TR>أتساءل عما إذا كان يفكر في. | من از خودم سئوال می کنم آیا او (مذکر) به من فکر می کند. | | أتساءل عما إذا كان لديه أخرى. | من از خودم سئوال می کنم آیا او (مذکر) کس دیگری را دارد. | |
<TR> | من از خودم سئوال می کنم آیا او (مذکر) دروغ می گوید. | |
|
|
|
<TR>أترى ما إذا كان يفكر في حقـًا؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً به من فکر می کند؟ | | أترى ما إذا كان لديه أخرى؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً کس دیگری را دارد؟ | |
<TR>أترى ما إذا كان يقول الحقيقة؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً واقعیت را می گوید؟ | |
|
|
|
<TR> | من تردید دارم که آیا او (مذکر) مرا واقعاً دوست دارد. | | | من تردید دارم که آیا او (مذکر) برایم نامه می نویسد. | |
<TR> | من تردید دارم که آیا او (مذکر) با من ازدواج می کند. | |
|
|
|
<TR>أترى ما إذا كان يحبني حقـًا؟ | آیا او (مذکر) واقعاً از من خوشش می آید؟ | | أترى ما إذا كان سيكتب لي حقـًا؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً به من نامه می نویسد؟ | |
<TR>أترى ما إذا كان سيتزوجني حقـًا؟ | آیا او (مذکر) احتمالاً با من ازدواج می کند؟ | |
|
|